Kisiskolás hátitáska

A budmil iskolatáska készlete elég széles.
Kisiskolás hátitáska

Ahogy eltelt az eseménydús nyár, máris az iskolapadban találják magukat a gyerekek, de természetesen előtte be kell szerezni az iskolakezdéshez szükséges tanszereket, és mondhatni a legfontosabbat, egy kisiskolás hátitáskát a budmiltól.

Iskolatáska elsősöknek

Az elsősöknek kimondottan nagy izgalmat jelentő hónap a szeptember, hiszen kezdetét veszi az iskola, az új színes ceruzák megvásárlása, a tolltartó választás és persze az iskolatáska beszerzése.

A kicsik általában rajonganak a színes, mintás holmikért, ami alól az iskolatáska sem kivétel, így izgatottan látnak neki a tökéletes hátitáska felkutatásához. A szülők számára elsődleges szempont, hogy jó minőségű és könnyen tisztítható iskolatáskát vásároljanak a kicsiknek, a gyerekeknek pedig fontos a táska kinézete.

A budmil készletén található hátitáska kínálat széles spektrumon mozog, hiszen a pöttyös és pillangós mintázattól kezdve, a kutyás és pókos mintán keresztül, egészen a dinoszauruszosig minden megtalálható, amire csak az elsősök vágyhatnak.

Iskolatáska lányoknak és fiúknak

Az iskolatáska kiválasztása a lányoknak és fiúknak egyaránt fontos, hiszen egész évben ezt a táskát fogják viselni.

A budmil iskolatáskái minden kiemelkedő szempontnak eleget tesznek. Alapanyagukat tekintve vízlepergető poliészterből készülnek, melynek köszönhetően könnyedén tisztíthatók. A hátitáskák oldalán kulacstartó zseb található, így megkímélve a tankönyveket az esetleges elázástól. A budmil iskolatáskái ergonomikus kialakítással bírnak, légcsatornás hátlappal rendelkeznek és betétezett, íves vállpánttal, ami megkönnyíti a mindennapi viselését.

A hátizsákokon találhatók fényvisszaverőelemek, amik díszítenek és praktikusak is, hiszen a szürkületben is biztonságban tudhatod gyermeked.

Az irattartóval felszerelt rekesz megkönnyíti a tanszerek elkülönítését, és a könyvek és füzetek tisztántartását.

Iskolatáska felsősöknek

Felső osztályban a nagy lányokat és nagy fiúkat már egyaránt foglalkoztatja a divat, ebben a korban különös hangsúlyt fektetnek a menő iskolatáska beszerzésére.

A budmil felsősöknek tervezett hátitáskái praktikus kialakításúak, könnyedén tisztíthatók és nem utolsó sorban mutatósak.

A budmil kínálatában találhatók színes cipzáras, mintás, egyszínű és különleges darabok is, így minden felsőosztályba készülő lány és fiú megtalálhatja a szívének kedves darabot.

Összegzés

Nyakunkon az iskolakezdés! Irány a budmil webshopja, ahol a lehetőségek tárháza végtelen! Szemezgessetek kedvetekre!

Kapcsolódó cikkek

Természetes tisztítószerekkel a tiszta otthonért!

Természetes tisztítószerekkel a tiszta otthonért!

Otthonunk tisztán tartása nemcsak esztétikai okokból, hanem az egészséges környezet fenntartása érdekében is elengedhetetlen.

A tökéletes család csupán mítosz

A tökéletes család - csupán mítosz

A látszat ellenére nem létezik tökéletes család.

Erre a 4 dologra muszáj ügyelned a nyári felújítás esetén

Erre a 4 dologra muszáj ügyelned a nyári felújítás esetén

A nyári hónapok nemcsak a vakációk és a pihenés időszaka, hanem ideális lehetőséget kínálnak otthonunk felújítására is.