Kisiskolás hátitáska

A budmil iskolatáska készlete elég széles.
Kisiskolás hátitáska

Ahogy eltelt az eseménydús nyár, máris az iskolapadban találják magukat a gyerekek, de természetesen előtte be kell szerezni az iskolakezdéshez szükséges tanszereket, és mondhatni a legfontosabbat, egy kisiskolás hátitáskát a budmiltól.

Iskolatáska elsősöknek

Az elsősöknek kimondottan nagy izgalmat jelentő hónap a szeptember, hiszen kezdetét veszi az iskola, az új színes ceruzák megvásárlása, a tolltartó választás és persze az iskolatáska beszerzése.

A kicsik általában rajonganak a színes, mintás holmikért, ami alól az iskolatáska sem kivétel, így izgatottan látnak neki a tökéletes hátitáska felkutatásához. A szülők számára elsődleges szempont, hogy jó minőségű és könnyen tisztítható iskolatáskát vásároljanak a kicsiknek, a gyerekeknek pedig fontos a táska kinézete.

A budmil készletén található hátitáska kínálat széles spektrumon mozog, hiszen a pöttyös és pillangós mintázattól kezdve, a kutyás és pókos mintán keresztül, egészen a dinoszauruszosig minden megtalálható, amire csak az elsősök vágyhatnak.

Iskolatáska lányoknak és fiúknak

Az iskolatáska kiválasztása a lányoknak és fiúknak egyaránt fontos, hiszen egész évben ezt a táskát fogják viselni.

A budmil iskolatáskái minden kiemelkedő szempontnak eleget tesznek. Alapanyagukat tekintve vízlepergető poliészterből készülnek, melynek köszönhetően könnyedén tisztíthatók. A hátitáskák oldalán kulacstartó zseb található, így megkímélve a tankönyveket az esetleges elázástól. A budmil iskolatáskái ergonomikus kialakítással bírnak, légcsatornás hátlappal rendelkeznek és betétezett, íves vállpánttal, ami megkönnyíti a mindennapi viselését.

A hátizsákokon találhatók fényvisszaverőelemek, amik díszítenek és praktikusak is, hiszen a szürkületben is biztonságban tudhatod gyermeked.

Az irattartóval felszerelt rekesz megkönnyíti a tanszerek elkülönítését, és a könyvek és füzetek tisztántartását.

Iskolatáska felsősöknek

Felső osztályban a nagy lányokat és nagy fiúkat már egyaránt foglalkoztatja a divat, ebben a korban különös hangsúlyt fektetnek a menő iskolatáska beszerzésére.

A budmil felsősöknek tervezett hátitáskái praktikus kialakításúak, könnyedén tisztíthatók és nem utolsó sorban mutatósak.

A budmil kínálatában találhatók színes cipzáras, mintás, egyszínű és különleges darabok is, így minden felsőosztályba készülő lány és fiú megtalálhatja a szívének kedves darabot.

Összegzés

Nyakunkon az iskolakezdés! Irány a budmil webshopja, ahol a lehetőségek tárháza végtelen! Szemezgessetek kedvetekre!

Kapcsolódó cikkek

Növeld gyermeked önbecsülését 13 egyszerű lépéssel - Hogyan nevelj egészséges önbizalmú, boldog gyermeket?

Növeld gyermeked önbecsülését 13 egyszerű lépéssel

A szülő feladata az, hogy növelje a gyermeke önbecsülését. Ezt akár 13 egyszerű lépéssel is megteheted.

A 10 legjobb dolog, melyet egy anya a gyermekének mondhat - Hogyan neveld gyermekedet, hogy boldog és sikeres felnőtt váljon belőle - Gyereknevelési tippek

A 10 legjobb dolog, melyet egy anya a gyermekének mondhat

A szülő által elmondottakon, a szülő szavain, mondatain nagyon sok múlik. Egy-egy mondat ugyanis a gyermek egész jövőjét, életét meghatározhatja. Jó és rossz irányba is.

A jó, boldog, harmonikus kapcsolat, párkapcsolat 10 titka - Párkapcsolati tippek, apró figyelmességek, amivel visszahozhatjátok a romantikát és az intimitást a kapcsolatotokba.

Az igazán boldog párkapcsolat 10 titka

A boldog párok tudnak valamit. 10 titkot biztos. Olyan titkokat,a melyeket mi is felsorolunk most a cikkben.