Kisiskolás hátitáska

A budmil iskolatáska készlete elég széles.
Kisiskolás hátitáska

Ahogy eltelt az eseménydús nyár, máris az iskolapadban találják magukat a gyerekek, de természetesen előtte be kell szerezni az iskolakezdéshez szükséges tanszereket, és mondhatni a legfontosabbat, egy kisiskolás hátitáskát a budmiltól.

Iskolatáska elsősöknek

Az elsősöknek kimondottan nagy izgalmat jelentő hónap a szeptember, hiszen kezdetét veszi az iskola, az új színes ceruzák megvásárlása, a tolltartó választás és persze az iskolatáska beszerzése.

A kicsik általában rajonganak a színes, mintás holmikért, ami alól az iskolatáska sem kivétel, így izgatottan látnak neki a tökéletes hátitáska felkutatásához. A szülők számára elsődleges szempont, hogy jó minőségű és könnyen tisztítható iskolatáskát vásároljanak a kicsiknek, a gyerekeknek pedig fontos a táska kinézete.

A budmil készletén található hátitáska kínálat széles spektrumon mozog, hiszen a pöttyös és pillangós mintázattól kezdve, a kutyás és pókos mintán keresztül, egészen a dinoszauruszosig minden megtalálható, amire csak az elsősök vágyhatnak.

Iskolatáska lányoknak és fiúknak

Az iskolatáska kiválasztása a lányoknak és fiúknak egyaránt fontos, hiszen egész évben ezt a táskát fogják viselni.

A budmil iskolatáskái minden kiemelkedő szempontnak eleget tesznek. Alapanyagukat tekintve vízlepergető poliészterből készülnek, melynek köszönhetően könnyedén tisztíthatók. A hátitáskák oldalán kulacstartó zseb található, így megkímélve a tankönyveket az esetleges elázástól. A budmil iskolatáskái ergonomikus kialakítással bírnak, légcsatornás hátlappal rendelkeznek és betétezett, íves vállpánttal, ami megkönnyíti a mindennapi viselését.

A hátizsákokon találhatók fényvisszaverőelemek, amik díszítenek és praktikusak is, hiszen a szürkületben is biztonságban tudhatod gyermeked.

Az irattartóval felszerelt rekesz megkönnyíti a tanszerek elkülönítését, és a könyvek és füzetek tisztántartását.

Iskolatáska felsősöknek

Felső osztályban a nagy lányokat és nagy fiúkat már egyaránt foglalkoztatja a divat, ebben a korban különös hangsúlyt fektetnek a menő iskolatáska beszerzésére.

A budmil felsősöknek tervezett hátitáskái praktikus kialakításúak, könnyedén tisztíthatók és nem utolsó sorban mutatósak.

A budmil kínálatában találhatók színes cipzáras, mintás, egyszínű és különleges darabok is, így minden felsőosztályba készülő lány és fiú megtalálhatja a szívének kedves darabot.

Összegzés

Nyakunkon az iskolakezdés! Irány a budmil webshopja, ahol a lehetőségek tárháza végtelen! Szemezgessetek kedvetekre!

Kapcsolódó cikkek

Miért jobb kapcsolatban élni, mint szinglinek lenni?

Miért jobb kapcsolatban élni, mint szinglinek lenni?

Ideje lenne belátnunk, hogy szingliként és családban élni is normális.

A tökéletes család csupán mítosz

A tökéletes család - csupán mítosz

A látszat ellenére nem létezik tökéletes család.

A 10 legjobb dolog, melyet egy anya a gyermekének mondhat - Hogyan neveld gyermekedet, hogy boldog és sikeres felnőtt váljon belőle - Gyereknevelési tippek

A 10 legjobb dolog, melyet egy anya a gyermekének mondhat

A szülő által elmondottakon, a szülő szavain, mondatain nagyon sok múlik. Egy-egy mondat ugyanis a gyermek egész jövőjét, életét meghatározhatja. Jó és rossz irányba is.