Ismerj meg új arcokat Nearones segítségével

Szeretsz ismerkedni, csevegni? Ha igen, akkor ne hagyd ki a legújabb, magyar fejlesztésű ismerkedős alkalmazást.
Nearones mobiltelefon alkalmazás - ismerj meg új embereket! - ismerkedős app, társkereső app, ismerkedős applikáció, barátkozós app, iPhone, Android

Ismerj meg új arcokat Nearones segítségével

Szeretsz ismerkedni, csevegni? Ha igen, akkor ne hagyd ki a legújabb, magyar fejlesztésű ismerkedős alkalmazást.

Te is szeretsz ismerkedni, csevegni a telefonod segítségével? Nem tudsz a rengeteg alkalmazás közül választani, vagy esetleg nehezen boldogulsz a bonyolult funkciókkal és beállításokkal?

Mit szólnál, ha azt mondanánk, létezik egy könnyű és gyors megoldás a problémára? Az utóbbi hetekben jelent meg a teljesen ingyenes, magyar fejlesztésű Nearones mobiltelefon alkalmazás, mely segít új embereket megismerni a környezetedből. Légy akár a munkahelyeden, az iskolában vagy fesztiválon, mától sokkal könnyebben ismerkedhetsz játékos módon a napod során.

Regisztrálj egy gombnyomással Facebook, Google vagy email segítségével, tölts fel néhány képet magadról, majd válassz ki egy párat az egyedileg tervezett érdeklődési ikonok közül, melyek a legjobban jellemzőek rád. Ezt követően indulhat is a Játék, ahol 3 ikonból kell eltalálnod a felhasználók érdeklődését, hogy hozzáférést nyerj a profiljához, ahol kapcsolatba léphetsz velük.

A Radar segítségével Nearones csak a közeledben megforduló egyénekre koncentrál, akikkel már eleve van egy közös dolog bennetek, a lokációtok, ráadásul a telefonodat sem meríti le. A fejlesztők nagyon ügyeltek a biztonságra, ugyanazon felhasználót 24 órán belül csak egyszer mutatja az app, aki egy hét után el is tűnik a Radarról.

Hölgyek számára alapbeállítás a Kiterjesztett Biztonsági funkciói, mely megelőzi a “nem kívánt interakciót”, csak az cseveghet veled, akinek megengeded. A profilodon néhány kép, érdeklődési ikon és egyéb info, mint például életkor (elrejthető), név és beszélt nyelvek mellett csatolhatod legfrissebb Twitter bejegyzéseid és Instagram képeid.

Nearones appot az elmúlt hetekben 11 ezren töltötték le, a média szerint itthon még a Tinderre is veszélyes lehet. A székesfehérvári fejlesztő csapat mindenre gondolt, a Radaron láthatod az embereket, akikkel összefutottál a napod során, a Játék segítségével pedig sosem fogsz unatkozni.

Nearones ingyenesen letölthető Android és iPhone készülékekre.

Kapcsolódó cikkek

Mit ne tegyél, ha boldog nő akarsz lenni - Hogyan légy boldog, sikeres és elégedett nő.

Mit ne tegyél, ha boldog nő akarsz lenni

Az életben vannak olyan íratlan szabályok, amelyek betartása elősegíti, hogy mindig boldogok legyünk. Mi most ezekből a szabályokból szemezgettünk néhánya.

Természetes szépségápolás - Építsd fel 5 lépéses rutinod!

Természetes szépségápolás - Építsd fel 5 lépéses rutinod!

A természetes szépségápolás tökéletes alternatívát kínál, ha a bőröd minősége és egészséged megőrzése miatt fontos számodra, hogy káros anyagoktól mentes és tiszta forrásból származó kozmetikumokat használj.

Bőrcsizma – klasszikus cipőkbe érdemes befektetni

Bőrcsizma – klasszikus cipőkbe érdemes befektetni

A természetes bőrből készült női bőrcsizmák térdig érő felsőrésszel elegáns és vonzó női lábbelik, amelyek eleganciát kölcsönöznek minden stílushoz. De ez közel sem minden!