Műszempilla kisokos

Érdekességek a műszempilláról.
3D műszempilla, szempilla hosszabbítás - Joós Mária Márta - Budapest, Andrássy út - Zsidró szalon - Joós Mária Márta

A legtöbb nő egyszerűen túl elfoglalt ahhoz, hogy minden reggel, mielőtt munkába indul, műszempillát ragasszon, így téve pillantását ellenállhatatlanná. Nem meglepő hát, hogy a tartós szempilla hosszabbítás az utóbbi évek hatalmas kedvencévé vált.

Szeretnél többet megtudni erről a kezelésről? Megkértük Joós Mária Mártát, az Xtreme Lashes okleveles Mester-Stylistját, hogy válaszolja meg szempilla-hosszabbítással kapcsolatos kérdéseinket és oszlassa el az esetleges hiedelmeket is.

1. Miért érdemes a szempilla-hosszabbítást csináltatnom?

Amennyiben nem tartod a szempilláidat elég tömöttnek, hosszúnak, a szempillahosszabbítás segíthet abban, hogy tekinteted mindig sugárzó legyen.

2. Magamnak is felhelyezhetem a szempillákat?

Semmi esetre sem! Csak a megfelelő képzéssel rendelkező szakemberhez szabad fordulni, aki garantálja a tökéletes megjelenést és a biztonságot.

3. Mennyibe kerül a szempillahosszabbítás?

Ahány hely, annyi ár, ám Andrássy úti Zsidró szalonunkban kizárólag a legjobb minőségű, piacvezető Xtreme Lashes termékeket használjuk, illetve a szempilla-hosszabbításhoz egy szempilla mélytisztítás és szemkörnyékápolás is jár.

4. Hogyan érkezzek a felhelyezésre?

Akár hosszabbításról, akár töltésről van szó, smink nélkül.

5. Mennyi ideig tart a felhelyezés?

Körülbelül két óráig, a teljesen fájdalommentes kezelés alatt végig csukva van a szemed.

6. Milyen gyakran kell töltésre járnom?

Ez a hajad természetes növekedési ütemétől függ, de a mindig ápolt megjelenéshez ajánlott 2-4 hetente töltetni a szempillákat.

7. Úszhatok, szaunázhatok szempilla-hosszabbítás után?

Amennyiben Xtreme Lashes szempillát választasz, mindössze 3 órát kell várnod - ennyi ideig nem érheti víz vagy pára a szemet ahhoz, hogy a ragasztó megfelelően megkössön. Ezután természetesen bátran mehetsz uszodába, szaunába.

8. Hogyan ápoljam hosszabbított szempilláimat?

Az olajbázisú termékek, sminklemosók használata a szemkörnyéken nem ajánlott. A vízálló szempillaspirál használata szintén nem javasolt, mivel az eltávolítása nehézkes (főleg olajbázisú sminklemosó nélkül), így a pillák idő előtti kihullását okozhatja.

9. Károsodhatnak saját szempilláim?

Amennyiben az Xtreme Lashes műszempillák mellett döntesz, és szakember végzi az applikációt, nem károsodnak a természetes szempilláid. Egyrészt, az Xtreme Lashes műszempillák a legvékonyabb 3D szempillák, súlyuk könnyű, emellett flexibilisek. A felhelyezéshez alkalmazott Flex Fusion ragasztó pedig a piac legbiztonságosabb ragasztója, melynek kipárolgása minimális.

10. Milyen szakembert válasszak, ha elhatároztam magam a kezelés mellett?

A pillák, a szem és a szemkörnyék érzékeny területek, ezért fontos, hogy kizárólag a megfelelő képzéssel rendelkező szakemberrel végeztesd el a szempilla-hosszabbítást. Látogasd meg a szakember honlapját, böngéssz előtte-utána fotókat, ismerd meg szakmai önéletrajzát! Olyan szalont válassz, ahol professzionális termékekkel dolgoznak, így a saját szempilláid károsodása nélkül lehet tekinteted hosszú ideig sugárzó.

Amennyiben cikkünk felkeltette érdeklődésed, jelentkezz be már ma szempillahosszabbításra!
Műszempillás Facebook oldal pedig itt.

Kapcsolódó cikkek

Mit ne tegyél, ha boldog nő akarsz lenni - Hogyan légy boldog, sikeres és elégedett nő.

Mit ne tegyél, ha boldog nő akarsz lenni

Az életben vannak olyan íratlan szabályok, amelyek betartása elősegíti, hogy mindig boldogok legyünk. Mi most ezekből a szabályokból szemezgettünk néhánya.

Természetes szépségápolás - Építsd fel 5 lépéses rutinod!

Természetes szépségápolás - Építsd fel 5 lépéses rutinod!

A természetes szépségápolás tökéletes alternatívát kínál, ha a bőröd minősége és egészséged megőrzése miatt fontos számodra, hogy káros anyagoktól mentes és tiszta forrásból származó kozmetikumokat használj.

Kerékpárral iskolába menni, szülő + gyerek együtt? Ez hamarosan remélhetőleg a budapesti mindennapok része lesz.

Kerékpárral iskolába menni, szülő + gyerek együtt? Ez hamarosan remélhetőleg a budapesti mindennapok része lesz

Gyerekek és szüleik együtt tekernek bringabuszos konvojokban Barcelonában és környékén reggelente.