Nyiss új fejezetet a hajápolásban Ecoforia termékekkel!

A sok tekintetben egyedülálló, Happy kozmetikumként definiált Ecoforia hajápolókkal csak boldogan végződhet a közös kalandotok!
Nyiss új fejezetet a hajápolásban Ecoforia termékekkel!

Ahogy arról a márka neve is árulkodik, az Ecoforia hajápolók tényleg euforikus hangulatba hoznak, ugyanis tartalmazzák azt a tripla hatású lipopeptidet, ami több áldásos hatása mellett az endorfintermelést is beindítja a testedben.

Ez a minden téren innovatívnak számító hatóanyag az Ecoforia arc- és testápoló termékeiben is megtalálható, így a szó szoros értelmében véve igaz, hogy a márka lelkes rajongói tetőtől-talpig megtapasztalhatják azt a semmihez sem fogható élményt, ami új értelmet ad a kozmetikumok használatának.

A boldogságtól ragyogó haj titka

Ez a különleges, a hajszálakra, a fejbőrre és nem mellesleg a lelkedre is pozitívan ható összetevő nem más, mint a CalmosensineTM. A háromszoros erővel felruházott lipopeptiddel ellátott hatóanyag kiemelkedő anti-aging hatással rendelkezik, fokozza az elasztin termelését, ellazítja az izmokat és hozzájárul ahhoz, hogy a szervezetben minél több endorfin szabaduljon fel.

Bár első hallásra úgy tűnhet, hogy erre a hajápolás során nincs akkora szükség, mint például az anti-aging arcápoló rutin felépítésénél, ez azonban tévedés! Stressz hatására bizony a fejbőr alatt található izmok is megfeszülnek, ami kedvezőtlenül befolyásolja a keringést és a hajhagymák tápanyagellátását.

Ha ez hosszabb ideig fennáll, annak szemmel látható következményei lehetnek: a hajszálak fénytelenné, töredezetté válhatnak, a fejbőr irritált lehet, rosszabb esetben pedig az egészséges mértékű hajvesztést is túllépheted.

A vadiúj szépségápolási irányzat, azaz a skinification koncepciója szerint ahhoz, hogy a hajkoronád egészségtől (sőt, az Ecoforia hajápolóknak köszönhetően boldogságtól is) ragyogjon, a fejbőr és a hajszálak ugyanazt a körültekintő gondoskodást igénylik, mint az arcbőr.

Nem túlzás tehát tudatosan keresni az olyan kivételesen hatékony összetevőket a hajápolókban is, mint az antioxidánsok, a hialuronsav, a vitaminok vagy épp a fermentált kivonatok. Ennek fényében már az sem olyan meglepő kijelentés, hogy a teljes körű hajápolás szerves részét képezi a hidratálás, a hámlasztás és a gazdag táplálás.

Sampon, kondicionáló és hajmaszk, amire nem hajaz semmi

A mágikus peptidként is emlegetett CalmosensineTM önmagában is nagyon különleges hatóanyag, itt azonban nem ér véget a felsorolás, hogy miért nyitnak új fejezetet a hajápolásban az Ecoforia termékek.

A 100%-ban újrahasznosítható flakonokban töltött hajápolók a CalmosensineTM peptid mellett értékes erjesztett kivonatokat és aktív hatóanyagokat tartalmaznak. Ezek a minősített organikus és vegán összetevők teszik lehetővé, hogy a hajtípusodnak leginkább megfelelő, átfogó ápolásban részesülj.

  • Ecoforia Aqua Moist hidratáló termékcsalád: a hajadnak, akárcsak a bőrödnek, hidratálásra van szüksége ahhoz, hogy megóvhasd a kiszáradástól. Az Aqua Moist sampon, kondicionáló és hajmaszk egyensúlyba hozza a fejbőr és a hajszálak vízháztartását, miközben a mélyebb rétegekig hatolva hidratál. Az ázsiai tigrisfű fermentált kivonata regenerálja, védi és fényessé teszik a hajat. A benne lévő aktív összetevők serkentik a természetes kollagéntermelést, a hialuronsav pedig könnyen kezelhetővé teszi a hajat.

  • Ecoforia Loss Controll hajhullás elleni termékcsalád: tudtad, hogy a fejbőröd egyensúlya rendkívül érzékeny? Ha ez kibillen, annak nemcsak a hajszálak épsége és szépsége, hanem mennyisége is kárát láthatja. A Loss Controll hajhullás elleni sampon, kondicionáló és hajmaszk a gyökerektől kezdve erősíti a hajat és elősegíti az új hajszálak növekedését. Sőt, még a faggyúmirigyek működését is szabályozza! A bennük lévő fermentált chiamag-kivonat élettel tölti meg a hajhagymákat és útját állhatja a hajvesztésnek. A posztbiotikumok erősítik a fejbőr védelmi vonalát és támogatják az egészséges hajnövekedést.

  • Ecoforia Volume Maker hajdúsító termékcsalád: ennél szuperebb szövetségest keresve sem találhatnál, ha dúsabb és sűrűbb hajra vágysz. A Volume Maker sampont és kondicionálót kimondottan a vékony szálú haj dúsítására tervezték, és igazi must have mindenki számára, aki elégedetlen a hajával. Ezek a hajápolók fermentált agavé kivonattal készülnek, így megszabadítják a hajat a felelsleges faggyútól és meghosszabbítják a hajmosás utáni frisseség és tisztaság érzetét. Tartalmaznak szépségvitaminnak is nevezett biotint is, ami nemcsak erősebbé, de sűrűbbé is teszi a hajat, aminek köszönhetően hosszas hajszárítás és hajformázók nélkül is dúsabb lesz a haj!

  • Ecoforia Color Protect színvédő termékcsalád: a festett, színezett haj fokozott stressznek van kitéve, ezért az átlagosnál is gondosabb ápolást igényel. A Color protect színvédő sampon, kondicionáló és hajmaszk védelmet nyújt a környezeti ártalmakkal szemben, fokozza a színek mélységét és intenzitását, miközben ragyogóan fényessé teszi a hajszálakat. Az antioxidánsokban gazdag fermentált grapefruit kivonata revitalizálja és hidratálja a száraz, fénytelenné vált hajszálakat, meghosszabbítva a festett hajszín élénkségének időtartamát. A ceramidok javítják a hajszerkezetet, védelmet nyújtanak a kiszáradással szemben és egészségtől ragyogóvá teszik a hajkoronát.

  • Ecoforia Keratin Repair helyreállító termékcsalád: a keratin a haj egyik természetes alkotórésze, ezért különösen hatékony hajregeneráló és -erősítő ez a samponból, kondicionálóból, hajmaszkból és öblítésmentes krémből álló szupercsapat. A patchouli fermentált kivonata csodát tesz a sérült és töredezetté vált hajszálakkal, a gyökerektől egészen a hajvégekig. A hajápolókban rejlő növényi keratin újjáépíti a haj szerkezetét és helyreállítja a sérült részeket, miközben rugalmasabbá teszi a hajszálakat. Tökéletes választás a nehezen kezelhető göndör fürtök ápolásához!

Kapcsolódó cikkek

Nyiss új fejezetet a hajápolásban Ecoforia termékekkel!

Nyiss új fejezetet a hajápolásban Ecoforia termékekkel!

A sok tekintetben egyedülálló, Happy kozmetikumként definiált Ecoforia hajápolókkal csak boldogan végződhet a közös kalandotok!

Így álld útját az őszi hajhullásnak!

Így álld útját az őszi hajhullásnak!

Igazán költőien hangzik, a saját (fej)bőrödön tapasztalni viszont egyáltalán nem az, ha az ősz beálltával a falevelek mellett a hajad is intenzívebben kezd hullani vagy töredezetté, gyengébbé válik.

Vichy hajápolási tippek a mindig vonzó hajkoronáért

Vichy hajápolási tippek a mindig vonzó hajkoronáért

A fényes, egészséges hajkorona sokunk álmai között szerepel.