A 10 legfontosabb, digitális átalakulásban várható trend

Rengeteg digitális átalakulás történt ebben az évben, sok vállalatnak új módszereket kell találnia az üzleti tevékenysége végzésére a kialakult káoszban.
A 10 legfontosabb, digitális átalakulásban várható trend

Mint ilyen, képet kaptunk arról, milyen új technológiák várhatók 2021-ben. A jövő év várhatóan meg fogja változtatni azt a módot, ahogyan számos vállalkozás végzi a feladatait, és ahogy kapcsolatba lép az ügyfeleivel, beleértve azokat is, akik valamely magyar kaszinó oldalon játszanak.

Maradjon velünk, mert most megvitatjuk a technológiai átalakulás 2021-re vonatkozó jóslatait:

  1. Edd meg a tartalmadat

  2. Hangalapú keresésoptimalizálás

  3. Távmunka és mainstream 5G

  4. Intelligens kampányok és ügyfélanalitika

  5. A közösségi hálózatok átalakulása

  6. Adaptálható felhőalapú infrastruktúra

  7. Az üzenetplatformok bevonása

  8. Gépi tanulás a kiberbiztonság érdekében

  9. Streamline fejnélküli technológia

  10. Lendület az ACPC felé

Edd meg a tartalmadat

2019 és 2020 folyamán számos olyan változást láttunk, amely érintette az online vállalkozásokat, és azt, hogy hol helyezkednek el a keresőkben. Egészen pontosan a Google volt az, aki alapvető frissítéseket hajtott végre, és tanáccsal látta el a vállalatokat az organikus láthatóságukra gyakorolt ​​hatással kapcsolatban.

Az egyik legfontosabb szempont, amely az alapvető frissítések fénypontjává vált, az ‘EAT’ volt: szakértelem, felhatalmazás és bizalom.

Az online vállalkozások folyamatosan változtatják tartalmukat, hogy első helyezést érjenek el a keresőmotorok eredményoldalain (SERP). Arra számítunk, hogy az EAT koncepció a jövő évben a digitális átalakulás sarkalatos pontjává válik. Pontosabban úgy látjuk, hogy az automatizált technológiák részét fogja képezni 2021-ben.

Hangalapú keresésoptimalizálás

Tekintse meg a 2021-re vonatkozó legfontosabb SEO trendekkel kapcsolatos cikkeket, és azonnal megtalálja a hangalapú keresés optimalizálását. A világ lázas várakozással várja azt a napot, amikor a keresőmotorok már több éve javítják a kimondott lekérdezések eredményeit. Ha az indexeléshez és rangsoroláshoz már átalakított mobil SERP-ek lesznek, vajon majd a hangalapú böngészés lesz a következő?

Az egyik fő probléma az, hogy túl sok a különbség az emberek beszédmódjában. Már nem pusztán lokalizációról van szó, hanem arról, hogy a nemek és a fajok mennyire különböznek a kérdések és állítások kifejezésében. Túl sok a változó ezen a ponton, de gyanítjuk, hogy 2021 lesz a VSO aranyéve.

Távmunka és mainstream 5G

Amikor a COVID-19 járvány távmunkára kényszerítette a vállalatokat, új dilemma merült fel. Az otthoni internetsebesség nem egyezett a munkaszerverek kiemelkedő erejével. Felmerült az a probléma is, hogy gyenge jelekkel rendelkező területeken a kapcsolódásra kellett várnunk.

Intelligens kampányok és ügyfélelemzés

Sok kisvállalkozás jelezte, hogy szenved a Google Ads összetettsége miatt. Szerencsére most vannak már olyan intelligens kampányok, amelyek leegyszerűsítik a folyamatot, és jobb klienselemzéseket nyújtanak. A probléma most már inkább az, hogy olyan mértékben leegyszerűsítették őket, hogy nem szolgáltatnak elegendő információt.

A fogadási ágazat némi javulást tapasztalt az idén megjelenő számtalan szerencsejáték-technológiai trend között. Az egyik ilyen rendszer jobb platformokat lát a tagok adatainak gyűjtésére, és fogadási tevékenységeik nyomon követésére. Sultés Szilvia szakértő szerint a felelősségteljes szerencsejáték egy másik jó példa; a kizárás eszközei előmozdítják a kormányokkal való szigorúbb intézkedések bevezetését. Szilvia profilját itt tekintheti meg.

A szociális hálózatok átalakulása

Ha a járvány bármit is tanított nekünk, az az, hogy az emberek megtalálják a módját, hogy kapcsolatba lépjenek másokkal, bármi is legyen. Láttuk a közösségi média élő közvetítésének fellendülését, legfőképp az Instagramon. Hírességek és vállalatok egyaránt belátták, hogy a videók mennyire értékesek a márkaismertség szempontjából.

Biztosak vagyunk abban, hogy ezek a platformok úgy fejlődnek, hogy 2021-ben több olyan funkciót is tartalmazzanak, amelyek segítik a vállalkozásokat abban, hogy több nézőt érjenek el.

Adaptálható felhőalapú infrastruktúra

Az idei év egyik legfontosabb technológiai újítása az üzleti szoftverek integrálása a felhőalapú infrastruktúrával. Az egyik példa a SaaS alkalmazásrendszer, míg a legjobb szolgáltatók csúcsminőségű eszközökkel rukkoltak elő, amelyek a továbbfejlesztett funkcionalitást segítik. A jövő évben kétségkívül további előrelépés lesz ezen a területen.

Az üzenetplatformok bevonása

Az elmúlt évtizedben számos üzenetküldő alkalmazás növekedését és bukását láttuk Magyarországon. Ugyanakkor azt is láthattuk, hogy bizonyos vállalatok terjeszkedtek e téren, például a Facebook felvásárolta a Whatsapp-ot és az Instagram-ot. Előrejelzésünk szerint még sok közösségi média és üzenetküldő platform csatlakozik néhány esernyőmárkához a sokoldalúbb választék érdekében.

Gépi tanulás a kiberbiztonság érdekében

A mesterséges intelligencia egyre okosabbá válik az új gépi tanulási technológiával. Természetesen a számítógépes bűnözés 2020-as növekedése már kikényszerítette ezt az evolúciót, 2020 januárja és áprilisa között ugyanis 600%-kal nőtt a felhőszerver-támadások száma.

A technológia fent említett tendenciáival - különösen az online szerencsejátékokkal kapcsolatban - joggal feltételezzük, hogy a következő hónapokban szigorúbb biztonsági protokollok érkeznek.

Korszerűsített fejnélküli technológia

A fejnélküli technológia nem egy halloween-orientált kifejezés, és nem is a mesterséges intelligenciát kedvelő alkalmazottaktól való megszabadulásra utal. Ehelyett azt vizsgálja, hogy a kereskedelmi ipar hogyan osztja meg front-end prezentációját az ügyfelek számára a háttér technológiával.

A fő probléma az, hogy manapság egyre több vásárló vásárol online, és a vállalatok azon küzdenek, hogy az akvizíciós költségeiket és a bérleti díjaikat igazolni tudják. Egyre több vállalkozás fogja egyszerűsíteni működését a jobb megtérülés érdekében.

Lendület az ACPC felé

Az ACPC egy „Mindig Csatlakoztatott Számítógépre” utal, amely az 5G-re és a távmunkára vonatkozik. Kezdenek körvonalazódni az erőteljes laptopokat, amelyekbe 5G vagy LTE van beépítve. Mivel ez a trend egyre népszerűbb lesz, bárhová magával viheti laptopját, és csatlakozhat az internethez.

Zárszó

Az év folyamán sok olyan változást tapasztaltunk a technológiában, amely idén is menetel majd előre. Javasoljuk, hogy a következő néhány hónapban kövesse nyomon a technológiai újdonságokat, hogy ne szalasszon el egy lehetőséget sem.

Kapcsolódó cikkek

5 dolog, amit messziről kerülj el, ha vállalkozásba fognál - Mit ne tegyél, ha vállalkozni akarsz.

5 dolog, amit messziről kerülj el, ha vállalkoznál

A vállalkozás egy komoly feladat. Vannak buktatók, vannak nehézségek és vannak dolgok, amelyeket mindképpen el kell kerülnünk. Mutatjuk is, hogy mik ezek.

13 dolog, ami meggátol abban, hogy sikeres légy - miért nem vagy sikeres, mi a hatékonyság titka és hogyan tűnhetsz ki a tömegből

13 dolog, ami meggátolja az átlagembert abban, hogy sikeres legyen

Nem könnyű sikeresnek lenni és a sikert elérni, de azért nem is lehetetlen. A cikkben néhány tippet adunk, hogyan légy sikeres.

Hogy készíts kreatív önéletrajzot?

Hogyan írj kreatív önéletrajzot?

Az önéletrajznak nem kell unalmasnak lennie. Néha belecsempészhetsz olyan kreatív dolgokat, ami akár még fel is keltheti az érdeklődést.