Eljegyzési gyűrű trendek

Csakúgy, mint minden más területen legyen az ruha, frizura ugyanúgy az eljegyzési gyűrűk terén is újabbnál újabb trendek jelennek meg. Ezért ha úgy tervezzük itt az idő a leánykérésre, akkor nem árt az se, ha tudjuk, mik az idei eljegyzési gyűrű trendek.
Eljegyzési gyűrű trendek

Nagy kő, nagy szerelem

Az eddigi években leginkább a visszafogottabb és minimalista eljegyzési gyűrűk voltak a trendik. Nos, ez idén is divatos marad, ám mellette a nagyobb drágakövek, gyémántok is hódítani fognak ezen a területen. Ezek mellett egyaránt az izgalmas formák is vadítani fognak.

Nem a méret a lényeg

Amellett, hogy nagyon népszerűségnek örvendhetnek a nagyobb drágaköves darabok, a visszafogott kisebb köves gyűrűk is trendik lesznek. Ez leginkább azért van mivel rengetegen hívei a minimalista és visszafogottabb stílusnak a gyűrűk terén is.

Minél drágább, annál jobb?

Elmondhatjuk, hogy a mostani időszakban az emberek sokkal több pénzt szánnak a jegygyűrűre aminek az oka még nem teljesen biztos. Következtethetünk viszont arra, hogy ez azért lehet, mert a vírushelyzet miatt is sokan tartják még fontosabbnak az érzelmeket, valamint annak kifejezését.

Persze egy gyűrűt nem feltétlenül csak az értéke miatt választunk, hanem külseje valamint a szellemi értéke miatt is. Hülyeség lenne azt állítani, hogy egy ékszer ára dönti el szeretetünk mértékét, hiszen végül is a szeretetet nem lehet pénzben kifejezni.

Különleges gyűrű kivitelek

A friss szerelmesek leginkább merészebb kivitelek közül válogatnak, legyen az anyaga vagy színe a gyűrűnek. Nagyon népszerűek például a zafír darabok valamint a sárga és fehérarany helyett a rózsaarany is divatos. Formájukat illetően is találkozhatunk különleges darabokkal. Ilyenek például a hármas foglalattal rendelkező darabok, amik a múlt, jelen valamint jövőt szimbolizálják. A modernebb kivitelekkel is egészen különleges hatást érhetünk el, így ha ez a cél mindenképp nézzük meg a kínálatot. Szerencsére az eljegyzési gyűrűk vásárlása Budapesten számos üzletben lehetséges, így valamelyikben biztosan megtalálhatjuk a számunkra legszebbet.

Modern kivitelek

Napjainkban már a modern kivitelek is egyre trendibbek lettek, így bátran válogathatunk az ilyen kivitelek közül is. Többnyire szögletesebb és letisztult formákkal találkozhatunk ezen a téren, valamint geometrikus alakzatokkal.

Fenntartható forrásból származó gyűrűk

Manapság az ékszerek területén is fontos tényező a fenntarthatóság valamint a beszerzés és az átláthatóság is. A jövőben arra számíthatunk, hogy sokan nem fognak olyan cégeknél vásárolni akiknél nincs környezetvédelmi program. Ezek mellett a gyémánt származása is egy fontos kérdés lesz valamint nem lesz akkora igény a laboratóriumi drágakövek iránt sem.

Összegezve

A gyűrű trendek közt tehát biztosan megtalálhatjuk majd a nagy drágaköves valamint a kisebb köves darabokat is egyaránt, de a természetes és a modern kivitelek is hódíthatnak.

Kapcsolódó cikkek

Mitől lesz jó egy csók?

Mitől lesz jó egy csók?

A pszichológus, író és csókkutató Wolfgang Krüger válaszol

Bőrcsizma – klasszikus cipőkbe érdemes befektetni

Bőrcsizma – klasszikus cipőkbe érdemes befektetni

A természetes bőrből készült női bőrcsizmák térdig érő felsőrésszel elegáns és vonzó női lábbelik, amelyek eleganciát kölcsönöznek minden stílushoz. De ez közel sem minden!