Öt praktikus ajándék férfiaknak utazás előtt

Utazás előtt álltok és nem tudod eldönteni, hogy mit adj a párodnak ajándékba? Ebben a cikkben kiválasztottunk öt olyan praktikus kiegészítőt, amelyet egy kirándulás során is tud majd viselni.
Öt praktikus ajándék férfiaknak egy utazás előtt.

Természetesen attól is függ, hogy mi a célállomásunk, azonban egy paracord karkötő mindig jól tud jönni, főleg ha szeretünk erdős helyeken kirándulni együtt.

Azon kívül, hogy nagyon divatos, a legtöbben nem is tudják, hogy milyen hasznos tulajdonságokkal rendelkezik. Magát a tárgyat taktikai vagy túlélő karkötőnek szokták nevezni, hiszen az anyaga általában 250 kg teherbírású ejtőernyőzsinór, ami kibontva akár 3 méter hosszúságú is lehet. A másik praktikus tulajdonsága, hogy egy iránytű van beépítve a karkötőbe, ezzel segítve tájékozódásunk. Nagyon fontos, hogy a karkötő, amit választunk jó minőségű anyagból legyen, ezzel védve párunk biztonságát és a termék színének fakulását egy-egy meleg nyári napon. Egy ilyen karkötőt rengeteg féleképpen fel lehet használni, például óraszíjként, függőágyként, sátor rögzítéseként, cipőfűzőként vagy akár csatokat is tud helyettesíteni. Csak érdekesség képpen említeném meg, hogy jelenleg több ország hadserege is alkalmazza ezt az anyagot általános kötélzetként.

Nincs annál rosszabb, mint amikor egy kirándulás alkalmával valamit, legyen az esőkabát vagy egy innivaló az útra, kézben kell cipelni. Manapság már rengeteg típusú hátizsákot lehet kapni, kicsitől a nagyig a vízállótól a bőrből készültig. Azonban nagyon fontos, hogy olyan táskát válasszunk partnerünknek, amit fel tud próbálni és az első pillanattól kezdve kényelmes, jól illeszkedik a hátához és praktikusan pakolható.

A harmadik dolog, ami klasszikus, praktikus egy utazáshoz és biztosan örülni fog neki a párunk, az nem más mint egy zsebóra. Ha nem szeret a csuklóján órát viselni, akkor ez a megoldás pont neki való. Kézzel kell felhúzni, elemre nincs is szükség a működtetéséhez és egy felhúzással akár 30 órát is üzemelhet az adott termék.

Egy csokornyakkendővel biztosan nem tudunk mellélőni, ha egy férfit szeretnénk megajándékozni. Manapság ez a kiegészítő a reneszánszát éli, rengeteg alkalomkor tudja viselni, legyen az egy tengerparti vacsora vagy akár egy városnézés, ahova csinosabban szeretne felöltözni. Végtelen ruhadarabbal tudja majd viseli, hiszen a kiegészítő lényege a bátor kombinálás.

Egy utolsó dolog, ami nagyon hasznos ajándék tud lenni bármikor, az nem más, mint egy jó minőségű napszemüveg. Talán nem is gondoljuk, hogy az egyre fokozódó napsugárzás nem csak a bőrünknek, de a szemünknek is ugyanolyan ártalmas. Szemüveg választás előtt fontos megnézni, hogy az adott termék rendelkezik-e megfelelő védelemmel és megfelelő lencsével, hiszen sok termék hosszabb használat után kezd el torzítani a látképünkön és nem úgy védi a szemünket ahogy kellene, ezáltal folyamatosan rontja a látásunkat.

Kapcsolódó cikkek

Champagner, pezsgő, Prosecco, Crémant - mi a különbség?

Champagner, pezsgő, Prosecco, Crémant - mi a különbség?

A legjelentősebb különbség az előállításukban rejlik.

Készen állsz a házasságra?

Készen állsz a házasságra? - Most tesztelheted!

Sokan megtorpannak a házasság előtt. Ha nem szeretnél ebbe a hibába esni, itt a nagyszerű alkalom arra, hogy leteszteld magad.

Tippek a ruhatár fenntarthatóságára

Tippek a ruhatár fenntarthatóságára

Ennek köszönhetően pénzt takaríthatsz meg, és a környezetet is óvhatod.