3 ajándékötlet nagypapáknak

Idén szeretnél nagypapádnak, édesapádnak egy különleges meglepetést ajándékozni? Segítünk néhány egyedi ötlettel, amit a saját ízlésednek megfelelően átalakíthatsz!
3 ajándékötlet nagypapáknak

A papák vagányak, a szívünk csücskei, örök cinkosaink, de mégis nehéz őket megajándékozni. Vagy már megvan mindenük, amire szükségük van, vagy nagyon konkrétan tudják, hogy pontosan mely ritkaság hiányzik a repülőgép-modell gyűjteményükből… Felejtsd el a zokni-nyakkendő-ital szentháromságot és válassz valami izgalmasat idén a nagypapád számára!

1. Vászonkép az unokákról

A papa szívének a kulcsa biztos, hogy az unokák keze ügyében keresendő. Válaszd ki a kedvenc közös fotójukat vagy készítsetek az ünnepek előtt néhány bohókás képet. Utána más dolgod sincs, mint a mobilodon keresztül leadni a vászonkép rendelést és a Printapic Design csapata néhány munkanapon belül el is juttatja hozzád a gyönyörű színekkel kinyomtatott, fenyőfakeretre feszített, átadásra kész vászonfotót.

Egy kisebb vászonkép kedves gesztus lehet, de akár egy több képből összeállított montázst, esetleg egész fotófalat is összeállíthattok az unokákról. Biztos, hogy imádni fogja és büszkén mutogatja majd a barátainak!

2. Személyre szabott szemüvegtartó

A nagypapa soha nem tudja, hogy melyik szemüvegét éppen hol hagyta? Praktikus meglepetés lehet számára egy szemüvegtartó állvány.

Az utóbbi években egyre inkább divatba jöttek! Lehet egy magában álló, mókás orr vagy egy letisztult, fából készült, komoly szemüvegtartó állvány. A mi kedvenceink a jópofa, fából készült, egész maci- vagy lajhár fejeket mintázó, nagyobb méretű állványok. Könnyű észrevenni őket, a szemüveges állatfejek pedig vicces kiegészítői a lakásnak..

Így a szemüveg mindig kéznél lesz, ha itt egy a napi rejtvényfejtés vagy mobilozás ideje!

3. Egyedi felirattal ellátott, hatalmas korsó

Egy régi klasszikus… Még nem találkoztunk olyan férfival, aki ne érzett volna különös vonzódást a legalább 6-7 decis bögrék, vagy literes korsók iránt. Nem csak sörhöz, teához, bármilyen italhoz szívesebben választják a robosztusabb verziókat.

Egy egyedi felirattal ellátott, öblös korsó garantált, hogy a nagyapa kedvence lesz és örömmel fogja emelgetni a tekintélyes ivóeszközt, bármit is fogyaszt majd belőle. Lássátok el egy kedves üzenettel, a születési évszámával vagy egy családi fotóval, a lényeg, hogy legyen személyes.

Kerek születésnapokra, nagy családi karácsonyokra is ideális meglepetés. Ha van kedvenc itala, kávékülönlegessége, teaválogatása, kézműves sörfőzdéje, akkor remek ötlet egy személyre szabottan szelektált csomagot készíteni a korsó mellé.

Ha a hobbikból és a hétköznapokat valóban kényelmesebbé tevő dolgokból indulunk ki, akkor remek ajándékötleteket lehet találni, még ha elsőre úgy tűnik, kifog rajtunk a feladat. Reméljük, hogy ezekkel a tippekkel szuper meglepetéseket tudtok majd okozni a család kedvenc nagypapáinak!

Kapcsolódó cikk:

Így legyen zöld a karácsonyod

Kapcsolódó cikkek

Miért jobb kapcsolatban élni, mint szinglinek lenni?

Miért jobb kapcsolatban élni, mint szinglinek lenni?

Ideje lenne belátnunk, hogy szingliként és családban élni is normális.

Kisiskolás hátitáska

Kisiskolás hátitáska

Vigyázz! Kész! Iskolakezdés!